Promotie van uw activiteiten

Digitale agenda

Wanneer u uw evenement of activiteit aanmeldt plaatsen wij deze in onze agenda op de website www.vvvhelllendoorn.nl. vereiste is wel dat we uitgebreide informatie moeten hebben zoals aanvangstijden, evt. prijzen, wervende tekst over het evenement zelf en een goede foto met voldoende pixels. Een goede foto is erg belangrijk! Ook kunnen wij een nieuwsitem verzorgen op onze site.  

Buitenreclame

Wanneer u uw evenement of activiteit wilt vermelden op de borden langs verschillende ingangswegen in de gemeente kan het Toeristisch Bureau Hellendoorn dit voor u verzorgen.

U levert de tekst aan die u vermeld wilt zien op het bord en wij doen de rest voor u. Dit houdt in dat wij de borden beplakken, plaatsen en weer ophalen. Ook de vergunning bij de gemeente regelen wij voor u

Uitagenda

In de zomermaanden verschijnt elke twee weken de UITagenda. In het laagseizoen is dit één keer per maand. De UITagenda is een uitgave van het Toeristisch Bureau Hellendoorn met o.a. tips voor een avondje uit, evenementen in Hellendoorn en het bioscoopprogramma van ZINema.

Wanneer u uw evenement of activiteit aanmeldt bij het Toeristisch Bureau wordt deze automatisch vermeld in de UITagenda.

Social Media

Wanneer u uw evenement of activiteit aanmeldt proberen wij hier ook aandacht aan te besteden op Facebook middels een berichtje en een foto. 

Persoonlijk contact
Wilt u persoonlijk contact met een medewerker van het Toeristisch Buereau Hellendoorn omtrent het promoten van uw evenement of activiteiten dan kunt u contact opnemen met Mw. Judith Roelofs.  

> email: judithroelofs@zinin.com
> telefoon: 0548-612729